Gooimeer
 Rotary

Welkom bij de Rotaryclub Gooimeer in Huizen!

ROTARY INFORMATIE

TWIN CLUBS

ROTARY LEAD`S

STICHTING ROTARY ADMINISTRATIE NEDERLAND (RAN)

Stichting Rotary Administratie Nederland (RAN) voert als rechtspersoon een aantal gezamenlijke activiteiten van de Nederlandse districten van Rotary International (RI) uit, zoals het voeren van de ledenadministratie, het onderhouden en beheren van de website, het voeren van de financiële administratie, de uitgave van het Rotary Magazine, het functioneren als landelijk informatiecentrum, het beheer van liquiditeiten en het verzorgen van secretariaatswerkzaamheden.

Het Rotary Service Center bestaat uit de ondersteuning vanuit de districten aangevuld met ondersteuning vanuit het centrale Rotary kantoor. U belt met het centrale nummer en wordt indien u Rotary lid bent automatisch doorgeschakeld naar de juiste ondersteuning.

Het bestuur van RAN bestaat uit Rotarians, Bing Go (voorzitter), Ted Janssen (P&O), Wim van den Hoek (financiën), Rob Hulsebos (ICT) en Rene Spijker (PR& Communicatie)

Telefoon: Rotary Service Center +31 88 5666333
E-mail: info@rotarynederland.nl
Adres: Amstel 266, 1017 AM Amsterdam

Openingstijden kantoor van 8:30 tot 17:00 uur (district ondersteuning mogelijk tot 22:00 uur)

Plan uw route

Komt u met de auto, dan kunt u het best parkeren in de parkeergarage Stadhuis-Muziektheater.

Kamer van Koophandel

De Stichting Rotary Administratie Nederland is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 41197451

RAN KANTOOR AAN DE AMSTEL

ran kantoor aan de amstel

ROTARY INTERNATIONAL

RYLA

ROTARY INTERNATIONAL EUROPE/AFRICA

ROTARY INTERNATIONAL EUROPE/AFRICA OFFICE
WITIKONERSTRASSE 15
CH-8032 ZüRICH
ZWITZERLAND

ORDER DESK

Marcelo Bottini
E-mail: eao.order@rotary.org

FINANCIAL SERVICES

Charlotte Abächerli
E-mail: charlotte.abaecherli@rotary.org

FOUNDATION SERVICE

Vanessa Court-Payen
E-mail: vanessa.court-payen@rotary.org

CLUB & DISTRICT SUPPORT (CDS)

Alexandra Campana
E-mail: alexandra.campana@rotary.org

ANDERE SERVICECLUBS

andere serviceclubs

De Rotaryclub Gooimeer heeft ook een eigen FACEBOOK pagina, waarop actuele informatie te vinden is over de activiteiten van de club, uiteraard met veel veel foto's.

ROTARYCLUB GOOIMEER ZOEKT ALTIJD NIEUWE LEDEN

Rotary wiel© 1995-2018 Interessent voorwaarden Schrijf ons ledentoegang